کد نویسی آباکوس
هدف آموزش: در این آموزش آباکوس شما با اسکریپت نویسی در آباکوس و زبان برنامهنویسی پایتون آشنا خواهید شد و مقدمات لازم جهت شروع اسکریپت نویسی در آباکوس را یاد خواهید گرفت.
تذکر: در تاریخ 17 آبان 95 آموزشی تحت عنوان “ سابروتین نویسی در آباکوس توسط فرترن – FORTRAN” در سایت درج شد. توصیه میکنم که به هیچ عنوان آن آموزش را از دست ندهید.
رابط کاربری Abaqus/CAE و Abaqus Scripting
شاید دانستن این نکته برای شما جالب باشد که وقتی شما از محیط کاربری Abaqus/CAE برای ایجاد مدل هندسی و مشاهده نتایج استفاده میکنید (در اصطلاح GUI)، دستورات اجرا شده توسط شما پس از هر عملی به شکل یک کد ایجاد و ذخیره خواهد شد. این دستورات حاوی اطلاعاتی از نحوه ایجاد مدل هندسی و تغییر تنظیمات مربوطه در تمامی پنجرههایی است که در هر ماژول از آن استفاده کردهاید. ..
اسکریپت چیست؟
مطابق توضیحات بالا اکنون میدانید که تمامی اعمال و دستورات شما در آباکوس در قالب خطوط دستوری ذخیره میشود. به عبارت بهتر، رابط کاربری که شما از آن استفاده میکنید تنها یک محیط بصری و گرافیکی است که تبدیل آن به کد پایتون و تفسیر کد ایجاد شده بر عهده هسته مرکزی یا همان مغز متفکر آباکوس است. اسکریپت نویسی در آباکوس این امکان را برای شما فراهم میکند تا به شکل مستقیم با Kernel نرمافزار ارتباط برقرار کرده و به نوعی GUII تعبیه شده را فراموش کنید. فایلی که حاوی دستورات محیط اسکریپتنویسی آباکوس است یک اسکریپت نامیده میشود.
پایتون زبان برنامهنویسی متن باز یا Open Source، شیگرا و داینامیک است که کدهای نوشته شده توسط آن در محدوده وسیعی از پلتفرمها نظیر ویندوز، مک و دستگاههای قابل حمل نظیر تلفنهای همراه قابل اجرا و استفاده میباشد. پایتون را باید زبانی تفسیری و سطح بالا دانست که اولین بار در سال 1990 میلادی توسط فردی بهنام Guido van Rossum ایجاد شد. ...
پربازدیدترین نوشتهها
نحوه پارتیشن بندی در آباکوس - تکنیک های مش بندی در آباکوس
پایتون (به انگلیسی: Python) یک زبان برنامهنویسی همه منظوره، سطح بالا، شیءگرا و مفسر است که توسط خودو فان روسوم (بههلندی: Guido van Rossum) در سال 1991 در کشور هلند طراحی شد.
فلسفه? ایجاد آن تأکید بر دو هدف اصلی خوانایی بالای برنامههای نوشته شده و کوتاهی و بازدهی نسبی بالای آن است. کلمات کلیدی و اصلی این زبان به صورت حداقلی تهیه شدهاند و در مقابل کتابخانههایی که در اختیار کاربر است بسیار وسیع هستند.
بر خلاف برخی زبانهای برنامهنویسی رایج دیگر که بلاکهای کد در آکولاد تعریف میشوند (بهویژه زبانهایی که از گرامر زبان سی پیروی میکنند) در زبان پایتون از نویسه فاصله و جلوبردن متن برنامه برای مشخص کردن بلاکهای کد استفاده میشود. به این معنی که تعدادی یکسان از نویسه فاصله در ابتدای سطرهای هر بلاک قرار میگیرند، و این تعداد در بلاکهای کد درونیتر افزایش مییابد. بدین ترتیب بلاکهای کد به صورت خودکار ظاهری مرتب دارند.
پایتون مدلهای مختلف برنامهنویسی (از جمله شیء گرا و برنامهنویسی دستوری و تابع محور) را پشتیبانی میکند و برای مشخص کردن نوع متغییرها از یک سامانه? پویا استفاده میکند.
این زبان از زبانهای برنامهنویسی مفسر بوده و به صورت کامل یک زبان شیگرا است که در ویژگیها با زبانهای تفسیری پرل، روبی، اسکیم،اسمالتاک و تیسیال مشابهت دارد و از مدیریت خودکار حافظه استفاده میکند.
پایتون پروژهای آزاد و متنباز توسعهیافتهاست و توسط بنیاد نرمافزار پایتون مدیریت میگردد.